SPELLETJES & SPEELGOED

Osmo; 4x interactief en spelenderwijs leren!

Interactief en spelenderwijs leren, dat kan met de innovatieve spellen van Osmo! Wij mochten al eens de Osmo Coding Starter Kit proberen en ik kan je vertellen dat het nog altijd een geliefd spel is! Echter zijn er naast de Coding kit nog veel meer varianten en daar ga ik in dit artikel meer over vertellen!

Interactief en spelenderwijs leren, dat is waar Osmo bekend om staat. Osmo maakt innovatieve en educatieve spellen voor kinderen van 3-12 jaar. Aan de hand van de iPad of Amazon Fire tablet leren kinderen allerlei vaardigheden, zoals lezen, topografie, schrijven en coderen met fysieke speelelementen. Het fijne is dat Osmo meegroeit met de kinderen dankzij de verschillende spellen die zijn aangepast op de leeftijd van het kind.

Interactief en spelenderwijs leren met verschillende Osmo spellen!

Als je Happinessfromme al langer volgt, dan heb je een tijd geleden dus al de review van de Osmo Coding Starter Kit voorbij zien komen. Coderen kan je leren en ik merk dat Daan er echt gek op is! Verbazingwekkend snel had hij principe door en nu hij ouder wordt kan hij ook de levels aan die een stuk moeilijker zijn. Naast de Coding Kit zijn er nog meer leuke Osmo spellen!

Little Genius Starter Kit

De Little Genius Starter Kit is bedoeld voor de allerkleinsten van 3-5 jaar. Jonge kinderen leren graag en deze set van 6 games helpt ze op een fantasierijke en praktische manier hun brein te ontwikkelen. Elk spel stimuleert op een andere manier: creëer bijvoorbeeld allerlei figuren in Squigle Magic en laat ze tot leven komen, met Shape Builder ontwerp je een magische woning, en Costume Party laat kinderen experimenteren met kleren en kleuren.

Genius Starter Kit

Geef je spelletjesavond met het gezin een boost met de Genius Starter Kit. Kinderen van 6-10 jaar vinden het fantastisch om zelf of met het hele gezin de verschillende op STEM (Science, Technology, Engineering en Math) games gebaseerde spellen te ontdekken. Met de Genius Starter Kit kies je uit 5 of 7 verschillende spellen om de interesse voor kunst, rekenen en lezen te stimuleren. Met Tangram moet je fysieke tangram stukken schikken, met Words leer je 1000+ woorden spellen, en met Newton word je uitgedaagd in 60 verschillende levels om vallende ballen te sturen in de aangegeven zones.

Coding Starter Kit

Coderen is niet moeilijk, het is leuk! Verander je tablet in een hands-on codeeravontuur. De Coding Starter Kit is ontworpen voor kinderen 5-10 jaar en leert hen geleidelijk aan codeervaardigheden met 3 hands-on leerspelletjes. Door kleurrijke codeblokken in de fysieke wereld te verbinden, spelen ze door het avontuur dat op het scherm te zien is.  

Pizza Co Starter Kit

Welk kind houdt niet van pizza? Veel kinderen dromen waarschijnlijk van een eigen pizzeria. De Pizza Co Starter Kit laat kinderen van 5-12 jaar hun eigen pizzeria runnen. Bak snel pizza en bereken het wisselgeld met behulp van toppings en geldtegels. Investeer je winst om je winkel te upgraden terwijl je je een weg bakt om “de grote baas” te worden! Rekenen, non-verbale communicatie en creativiteit worden gestimuleerd door pizza, wie had dat gedacht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *