BEAUTY & GEZONDHEID

P20 zonbescherming, voor een goede bescherming in de zon!

Een tijdje geleden schreef ik al op de Facebookpagina dat ik P20 zonnebrand spray mocht testen. Ik heb jullie toen een review beloofd, dus bij deze! 

P20 zonnebrand spray

Ik kreeg een pakket met P20 zonnebrand spray thuisgestuurd om te testen. Tot nu toe bevalt het heel erg goed en ook de mensen die een proefverpakking hebben gekregen zijn er erg positief over. In deze blog vertel ik je alle ins-en-outs over deze zonnebrand spray.

Specificaties

Tot 10 uur zonbescherming

P20 is zo ontwikkeld dat je maar één keer per dag zon bescherming hoeft aan te brengen. Nadat je de spray hebt aangebracht, kan je tot 10 uur lang gerust zijn. Let op: soms is het nodig om verschillende keren te smeren. Als je bijvoorbeeld stevig hebt gezweet, of nadat je jezelf hebt afgedroogd. 

Makkelijk in gebruik

Dankzij de nieuwe, continue spraytechniek kun je de spray ook probleemloos ondersteboven gebruiken. Zo is het heel makkelijk om heel je lichaam in te smeren, zonder een stukje te missen. Omdat P20 vetvrij is en snel absorbeert, loop je niet rond met allemaal witte vlekken.

Zeer waterresistent

Heb je gezwommen? P20 werkt zelf nadat je in het water bent geweest. Het is niet nodig om je nog eens in te smeren – behalve als je je hebt afgedroogd! Deze zonbescherming is officieel zeer waterresistent, de hoogst mogelijke graad.

Zon verstandig!

P20 beschermt je tegen de zon, maar je moet altijd voorzichtig zijn. Hier zijn een aantal tips voor een zonnige en gezonde levensstijl:

  • Blijf uit de zon tussen 11 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags, wanneer de intensiteit van de zonnestralen het grootst is.
  • Stel je niet te lang bloot aan rechtstreeks zonlicht.
  • Houd baby’s en jonge kinderen zo veel mogelijk uit rechtstreeks zonlicht.
  • Draag lichte kleding en een zonnebril. Een hoed is altijd een goed idee.
  • Drink water zodat je goed gehydrateerd blijft.

De testresultaten

Design

Bij een goed werkende zonbescherming gaat het natuurlijk niet alleen maar om het design. Wat wel belangrijk is, is natuurlijk het gebruiksgemak. Doordat je de flesjes ook goed op de kop kunt gebruiken, hoef je geen rare houdingen aannemen om alles goed in te sprayen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *