FASHION

Zilveren dames armband van Mostert Juweliers

Deze zilveren dames armband heb ik uitgekozen, zonder dat ik hem in werkelijkheid kon zien en voelen en dat was best een beetje spannend. Het is iets dat ik nog nooit eerder heb gedaan, maar ik ben echt aangenaam verrast! Ik ben dus helemaal enthousiast en super blij met mijn nieuwe armband.

Zilveren dames armband

Een sieraad is natuurlijk een heel persoonlijk iets. Iedereen heeft zijn eigen smaak en dat is maar goed ook! Normaal houd ik echt van dunne armbandjes, echt het subtiele zeg maar. Na het zien van het mooie assortimenten zilveren dames armbanden van Mostert Juweliers, besloot ik eens voor iets anders te gaan. Het werd een grove schakelarmband, even iets anders dus dan normaal!

Over de schakelarmband

Het betreft een grove schakelarmband met een dikte van 6 mm met een stevige haak eraan om het vast te maken. Hij gaat niet zomaar los (al is het vast doen als je alleen bent soms ook wel even lastig), dus ik kan hem niet zomaar verliezen. De schakelarmband heeft een palmier schakel en is 19 cm lang, gemaakt van zilver (925).

Ik ben blij!

Ik had verwacht dat de armband best zwaar om de pols zou zijn, maar dat is gelukkig niet het geval. Hij staat heel leuk (vind ik zelf) en ik ben blij dat ik een keer voor iets anders gegaan ben. Het bestellen ging trouwens ook heel soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling.

Cadeau idee!

Staat er een bijzondere gebeurtenis op de planning? Is er iemand jarig, gaat er iemand afstuderen of heb je de liefde van je leven gevonden? Dan is het natuurlijk ook erg leuk om een sieraad cadeau te doen. Een sieraad cadeau doen voor een speciale gelegenheid maakt het sieraad zelf ook bijzonder. De ontvanger heeft dan een mooie herinnering bij zijn cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *