FASHION

Een warme trui in plaats van de kachel omhoog?

In plaats van de kachel omhoog, dus eerst een warme trui aan. Over het algemeen is dat in huis een lekker dik vest, maar als je weg gaat is een mooie trui natuurlijk ook wel heel fijn! Ik neem je in dit artikel mee in de keuzes die wij maken op het gebied van een warme trui!

Daan zijn garderobe

Over het algemeen kies ik Daan zijn kleding uit. Veel truien komen van de Wibra, ze zijn lekker warm en de vorm blijft ook goed! Daarnaast hebben ze gewoon hele toffe jongenskleding! Voor naar school heeft hij dus een aantal nette truien, die niet te duur zijn, want hoe snel hij er niet uit groeit of dat het kapot gaat. Thuis loopt hij graag in een joggingpak, maar nog liever in een onesie! Ik kan hem geen ongelijk geven, het zit heerlijk en is ook lekker warm.

Een warme trui voor de man des huizes

Mijn man is eigenlijk heel gemakkelijk met kleding. Ik ken zijn smaak en weet ook hoeveel geld hij aan zijn kleding uit wil geven! Over het algemeen durf ik dus prima een heren trui voor hem te bestellen. Nu moet ik wel zeggen dat zijn smaak tegenwoordig wat veranderd, het word allemaal wat degelijker… Dat krijg je hè als je ouder wordt.

Hij klaagde er al een tijdje over dat hij geen lekker vest had, dus toen ik een mooie trui voor hem uit mocht zoeken was de keuze dan ook snel gemaakt. Een tof vest van Lacoste! Omdat hij al veel truien met een capuchon heeft, heb ik deze keer voor één zonder capuchon gekozen. Zelf vond hij een Lacoste trui ook wel heel erg mooi, dat is ook wel zo, maar aangezien hij een vest nodig had is het dus een vest geworden!

Wat ik trouwens ook wel mooi vind is een mooi overhemd met daar overheen een vestje, maar dat zie ik mijn man de eerste tijd echt nog niet dragen als ik eerlijk ben…

En hoe zit dat met mijn eigen warme truien?

Nou… maak je maar geen zorgen hoor! Mijn kast puilt uit van de kleding… Ik heb niet één bepaalde stijl qua kleding, maar wat ik wel graag draag is jasjes en blazers. Echt een warme trui heb ik dan ook niet. Wel heb ik fleece vesten, maar die draag ik eigenlijk alleen in huis of op de camping. Als ik thuis ben vind ik het trouwens ook heerlijk om onder een dekentje op de bank te zitten! Hoef ik ook direct geen extra trui meer aan te trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *