SPELLETJES & SPEELGOED

De VTech Marble Rush Super Action Set!

Trends in speelgoed komen en gaan. Maar sommige trends zijn gewoon te goed om af te schrijven. Het beste voorbeeld dat ik kan bedenken? Dat zijn absoluut de knikkers! 

Marble Rush Super Action Set!

In dit artikel staat de Marble Rush Super Action Set centraal. Hier ontvingen wij een review exemplaar van, welke wij heel goed uitgetest hebben! Ik kan je wel verklappen dat Daan (7 jaar) het zo ontzettend leuk vond, dat we ondertussen zelf al een extra set aangeschaft hebben!

Met de Marble Rush Super Action Set leggen je knikkers een super cool parcours af! Ze gaan door de kurkentrekker, de trechter, met een lift omhoog en langs een remhelling. Geen enkele knikkers passeert daar zomaar, ook al poets je ze nog zo goed op. Pure snelheid en ultieme actie, dat is een mooie omschrijving voor deze toffe set!

Knikkerbaan bouwen

Voor knikkeren ben je nooit te oud! Dat geldt ook voor het bouwen van een knikkerbaan is hier thuis wel gebleken. Zoals ik al vertelde vindt Daan het super leuk speelgoed en weet je wie het stiekem net zo leuk vindt? Dat is papa, want samen hebben ze het er maar druk mee. Natuurlijk bouwde Daan eerst via het boekje, waarbij hij direct voor de moeilijkste baan koos. De baan heeft een tijdje in elkaar gestaan, maar op gegeven moment zag Daan hele andere mogelijkheden! De knikkerbaan werd uit elkaar gesloopt en tegenwoordig ontstaan er hele eigen gecreëerde bouwwerken.

Spelen en ontdekken!

Bij VTech speelgoed kan je er altijd vanuit gaan dat je kind er veel speelplezier van heeft, maar dat niet alleen! Bij al het speelgoed leren ze ongemerkt ook een heleboel! Dat vind ik echt een enorm pluspunt. Niet dat leren altijd belangrijk is, maar het zorgt wel voor een beetje extra uitdaging waardoor het speelgoed ook interessant blijft.

Dit geldt ook voor de knikkerbanen. Samen zo’n knikkerbaan bouwen, goed nadenken en vervolgens spelen; in dat hele pakket zit de kracht van speelgoed dat nooit over datum raakt. Bovendien blijft het speelgoed aantrekkelijk voor alle kleine (vanaf 4 jaar) en grotere knikkerfans, het plezier in spelen niet verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *